BIO ALGE CHLORELLA 275 g (550 tablet)

Dobavljivost: na zalogi

39,90 €

Kratek opis

Chlorella je najbolj raziskano in analizirano živilo v naravni medicini, saj je poznano kot najmočnejše naravno odvajalo strupenih snovi iz telesa. Naravne alge Chlorella so superhrana za razstrupljanje, saj iz telesa absorbirajo strupe. Naravno čistijo in ščitijo telo pred toksini. Nase vežejo strupene snovi, med njimi tudi težke kovine. Uživanje teh vrst alg vam lahko pomaga pri razstrupljanju telesa, kar bo pospešilo hujšanje in izboljšanje zdravja. Klorofil, ki je hemoglobinu podoben pigment, podpira čiščenje krvi, obnovo zdrave črevesne flore in krepi imunski sistem.

BIO ALGE CHLORELLA 275 g (550 tablet)

Opis izdelka

Sestavine: 100% Chlorella  pyrenoidosa, iz ekološkega vodnega zajetja in certificirana v skladu z Naturland pogoji. Hladno stisnjena, ni termično obdelana.

Vsebina: 550 tablet po 500 mg = 275g; 91 doziranj

Brez sladil, konzervansov, arom in barvil. Chlorella ni termično obdelana, le hladno stisnjena.

Navodila za uporabo: Priporočamo, da zaužijete 3 x dnevno po 2 tableti pred ali med obrokom z  minimalno 2 dcl tekočine.

Priporočeni dnevni odmerek vsebuje povprečno:

Železo:……………………..3,2 mg……….23%

Vitamin B12 ………………..3,6 ug………360% (*)

Energija:…………………..56kJ / 13 kcal

Beljakovine:……………….1,7 g

Ogljikovi hidrati:…………..0,4 g                          

Maščobe:…………………..0,5 g            

(*) procent dnevnega priporočenega odmerka 

Komu se priporoča jemanje alge Chlorelle?

Chlorella se priporoča vsem:

- ki imajo v ustih amalgamske zalivke (sive plomice), saj je dokazano da se nam vsak dan, pri temperaturi 37 C izloča živo srebro v krvni obtok. Vsebnost le tega se še poveča v kolikor jemo in pijemo toplo hrano oz. pijačo in pri žvečenju žvečilnih.

- ki bi se radi razstrupili od težkih kovin

- ki si odstranjujejo amalgamske zalivke, saj se pri vrtanju amalgama izločajo velike količine živega srebra, ki ga neposredno vdihamo in se nam lahko v kolikor ga ne odstranimo iz telesa z algo Chlorella uskladišči v plučih oz v drugih tkivih.

- ki želijo ohraniti svoje zdravje, vitalnost in lepoto ter tistim, ki ne pojedo zadosti sveže zelenjave ali nimajo rednih obrokov,

- ljudem, ki imajo težave s prebavo, saj Chlorella pomaga pri izboljšanju prebave in celotnega prebavnega sistema,

- ljudem, ki imajo premajhno količino železa v krvi,

- ljudem, ki želijo izboljšati in okrepiti imunski sistem,

- ljudem, ki so utrujeni in brez energije,

- ljudem pod stresom,

- ljudem, ki imajo težave s koncentracijo.

Jemanje Chlorelle se priporoča tudi športnikom, vegetarijancem, starejšim in oslabelim ljudem ter bolnikom s sladkorno boleznijo.

Chlorella vsebuje do 60 % rastlinskih beljakovin, veliko esencialnih vitaminov, mineralov, vlakna, nukleinske kisline ter druge učinkovine, ki prispevajo k boljšemu ohranjanju zdravja in ohranjanja ravnovesja telesnih funkcij. Alge so veliko boljši vir beljakovin kot meso, ribe in jajca. Chlorella vsebuje vitamin B12 in aminokisline. Poleg tega vsebuje veliko beta karotena, železo, ima vitamine iz skupine B, vitamin C, kalcij, organsko vezani jod, magnezij, cink in baker, druge mikro-minerale in nenasičene maščobne kisline.

Chlorella alge vsebujejo vseh osem esencialnih aminokislin, kot tudi druge aminokisline. Telo ne more samo proizvesti esencialne aminokisline, zato jih je potrebno vnesti s prehrano.

Chlorella ne vsebuje le vitaminov in mineralov, vendar tudi klorofil, ki ustvarja hemoglobin, ki nam dovaja energijo in prenaša kisik po telesu ter hkrati razstruplja telo. Tudi japonske študije so pokazale, da lahko ravno s klorofilom pozdravimo mnogo bolezni, tudi bolezni črevesja, tumorje, slabokrvnost in drugo.

Poleg številnih drugih pozitivnih učinkov deluje ugodno pri prekomerni telesni teži in prebavnih motnjah.

Kako alge delujejo?

Alge pridejo skupaj s hrano v črevo. V črevesju nase vežejo strupene snovi, ki se nato skozi črevesje izločijo skupaj z blatom. Del alg se absorbira tudi v krvni obtok, kjer prav tako nase vežejo strupe in pomagajo razstrupljati organizem.

Kupujte le biološko pridelane alge

Pri nakupu alg Chlorella je najbolj pomembno, kje jih gojijo. Alge Chlorella so sladkovodne alge, ki jih ponekod gojijo v onesnaženi vodi. Kadar so alge gojene v onesnaženi vodi absorbirajo strupe že iz gojišča in jih nato odložijo v telesu. Takšne alge toksine v telesu le še povečajo.

Organske alge Chlorella so ekološko pridelane alge iz Nemčije. Postopek njihove pridelave je kontroliran in certificiran. So iz ekološkega vodnega zajetja in imajo bio kontrolo.

Bio Chlorella raste v bližini ekvatorja, v mineralno bogatih vodah, zahvaljujoč idealnim klimatskim razmeram, se tam alge razvijajo zelo dobro. Pri ženitvi se Chlorella alge filtrirajo, očistijo in takoj posušijo. Visoka kvaliteta Naturland Bio Chlorelle je obdržana in zagotovljena s stalnimi kontrolami in analizami.

Bio Chlorella je certificirana pri Naturland. Chlorella alge so iz ekološkega vodnega zajetja, gojene po strogih predpisih Naturland, združenja za ekološko poljedelstvo. Pazljiv proces sušenja zagotavlja, da se dragocene sestavine ohranijo v odličnem stanju.

Magento Themes and Magento Extensions by 9magentothemes.com