ZDRAVO HUJŠANJE JE NARAVNO HUJŠANJE + VITKI IN ZDRAVI

Dobavljivost: na zalogi

44,98 €

31,49 €

Kratek opis

Shujšaj, razstopi celulit in izboljšaj svoje zdravje s knjigama Zdravo hujšanje je naravno hujšanje in Vitki in zdravi. Z nakupom obeh knjig prihraniš skoraj 5 €, pridobiš pa obilico informacij za vitkost, lepoto in zdravje. V knjigi Zdravo hujšanje je naravno hujšanje so predstavljena vsa načela zdravega prehranjevanja avtorice Suzana Fridl, ki je že mnogim Slovencem pomagala do vitke postave in zdravja. V drugi knjigi avtorica predstavlja še več skrivnosti zdravja in vitke postave. V veliko pomoč vam bo priložen 4-tedenski jedilnik ter recepti za pripravo zdravih in hranljivih, vendar obenem okusnih jedi, ki bodo všeč tudi najbolj zahtevnim gurmanom.

ZDRAVO HUJŠANJE JE NARAVNO HUJŠANJE + VITKI IN ZDRAVI

Opis izdelka

Knjiga Zdravo hujšanje je naravno hujšanje vsebuje načela s katerimi boš korak za korakom v svoj vsakdan vnesla/vnesel preproste spremembe, ki ti bodo  pomagale izgubiti odvečno težo, razstopiti celulit in izboljšati zdravje. Upoštevanje načel ti bo pomagalo, da boš iz telesa odplaknili/a strupene usedline, ki so se leta ali celo desetletja odlagale v tvojem telesu. Le z razstrupljanjem telesa s pravilno, zdravo in redno prehrano ti bo uspelo shujšati na vašo naravno telesno težo, izboljšati zdravje in celo odpraviti bolezni s katerimi si se že sprijaznili/a. Da, prav si prebral/a, hkrati boš jedla/jedel in hujšal/a, ob enem pa boš imel/a vedno več energije, mladosti in vitalnosti. To ni dieta, ampak pravilen način prehranjevanja za vse življenje, ki je primeren za OBA SPOLA, NE GLEDE NA STAROST (tudi za otroke in mladostnike). Posebno poglavje je namenjeno tudi nosečnicam, doječim materam ter ženskam in moškim, ki načrtujejo zanositev, saj je prevelika zasičenost organizma s toksini najpogostejši vzrok neplodnosti, izgube zarodka, zdravstvenih težav pri dojenčkih, nevšečnosti med nosečnostjo (slabost, otekle noge, prevelika telesna teža ...), težavami med porodom in dojenjem. Več informacij o knjigi najdeš TUKAJ ter na spletni strani www.superdieta.si.

VITKI in ZDRAVI je knjiga z nasveti za vitkost in zdravje, 4-tedenskim jedilnikom ter zdravimi in polnovrednimi recepti, ki bodo tvoje telo vsakodnevno okrepili z vsemi hranilnimi snovmi, ki jih potrebuješ. V njej so podane informacije, kako si lahko hitro in enostavno pripraviš zdrave in okusne jedi s katerimi boš iz svojega telesa odplaknil/a strupe, ki so se v tvojem telesu nabrali z leti ali celo desetletji nepravilne prehrane. Poleg doseženega optimalnega zdravja boš tako končno stopil/a odvečne maščobne blazinice in celulit. Shujšal/a in izboljšal/a zdravje boš le tako, če boš odpravil/a vzroke odvečnih kilogramov in bolezni. Več informacij o knjigi najdeš TUKAJ ter na spletni strani www.vitki-in-zdravi.si.

Poglej podobne izdelke

VITKI IN ZDRAVI

VITKI IN ZDRAVI

24,99 €

19,99 €

ZDRAVO HUJŠANJE JE NARAVNO HUJŠANJE

ZDRAVO HUJŠANJE JE NARAVNO HUJŠANJE

19,99 €

15,99 €

   
Magento Themes and Magento Extensions by 9magentothemes.com