ŠENTJAŽEVO OLJE, 50 ml

Dobavljivost: na zalogi

24,19 €

Kratek opis

Olje učinkuje proti vnetju, pomirujoče, celi rane, pospešujejo prekrvavitev, blaži bolečine in poleg tega še neguje kožo. Je odlično kozmetično olje za nego kože, po uporabi bo koža pomirjena in mehka. Priporoča se za doseganje mehke in sveže kože.

ŠENTJAŽEVO OLJE, 50 ml

Opis izdelka

Šentjanževo olje se pogostkrat uporablja proti revmi, podagri, shiazi, zmečkanju, udarninami, bolečine mišič, bolečine trebuha in bolečine živcev. V teh primerih ga enostavno vmažemo v tkivo.

Olje učinkuje proti vnetju, pomirujoče, celi rane, pospešujejo prekrvavitev, blaži bolečine in poleg tega še neguje kožo.

Šentjanževo olje in drugi pripravki s šentjanževko so namenjeni nanosu na kožo po sončenju. Uporabljajo se za nego kože po sončenju ali za blažitev sončnih opeklin.

Pri sončenju je potrebno kožo zaščititi z izdelki z ustreznim zaščitnim faktorjem glede na tip kože, mesto izpostavljanja in stopnjo porjavelosti. Porjavelost kože le delno ščiti pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov.

Tudi pri lahkih ranah, opeklinah, sončnih ožigih, hemoridih in pri alergični koži, se je olje izkazalo za zelo učinkovito. Tudi tam ga, če je možno vmažemo, ali damo na povoj iz gaze ali obliž, ter ga pripnemo na rano. Po sončnem ožigu ga namažemo na kožo in pokrijemo s čednim povojem, in pustimo da olje deluje. Ta postopek seveda ponovimo dokler opeklina ne zaceli, seveda se pa pri tem ne smemo izpostaviti soncu.

Drugi možnosti uporabe so pa čisto enostavno kot masažno olje, kjer ga lahko uporabimo samo in tudi lahko mešamo s drugimi eteričnimi olji.

Vsebina: To rastlinsko olje je pridobljeno z maceratom, ki nastane po 45 dneh namakanja cvetov šentjaža ter olivnega, sezamovega in sončničnega olja.

 

 

Magento Themes and Magento Extensions by 9magentothemes.com