VARIO GRAD, 194 kosov

Dobavljivost: 5 do 10 dni

59,90 €

Kratek opis

Kralji in kraljice, princi in princese, pogumni vitezi... naj si tvoj malček s pomočjo enostavnega kompleta zgradi svoj grad ter se prepusti domišljiji življenja v srednjem veku še dolgo potem, ko bo izdelek sestavil(a). Komplet je namenjen mlajšim otrokom od približno 5. leta naprej.

VARIO GRAD, 194 kosov

Opis izdelka

Set vsebuje lesene hlode iz bukovega lesa različnih dolžin, ki v premeru merijo 15 mm. S pomočjo zapornic na koncu vsakega dela se iz kompleta VARIO GRAD lahko zgradi grad ali druge konstrukcije. Okna in vrata so prav tako iz bukovega lesa. Vsi deli so zapakirani v elegantno škatlo s pokrovom, ki je iz močnega in kakovostnega kartona, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo seta.

Izdelek je narejen iz bukovega lesa. Les je v  nasprotju s plastiko, iz katere se običajno izdelujejo igrače, popolnoma neškodljiv in prijazen tako do zdravja tvojega otroka kot narave. V podjetju SANUS si prizadevamo za ponudbo varnih in naravnih izdelkov ter razvijanju ljubezni do lesa, ki so ga kot kreativno in izjemno uporabno gradivo zaradi pozitivnih lastnosti uporabljali že naši predniki.

Igrača ima poleg zabave tudi izobraževalno vlogo, saj otroci spoznavajo različne konstrukcijske mehanizme in pridobijo osnovna tehnična znanja. Igrača budi otroško domišljijo, omogoča uresničevanje njihovih zamisli, spodbuja kreativnost, obenem pa poskrbi za obilico zabave ob domišljijski igri še dolgo za tem, ko je izdelek sestavljen.

Serija VARIO so različni kompleti lesenih delov iz katerih lahko otroci sestavljajo različne konstrukcije. Te je mogoče sestaviti, razstaviti in zgraditi ponovno. Kompleti vsebujejo načrte za sestavljanje nekaterih hiš. Za sestavljanje poleg teh načrtov obstaja še več možnosti, kar je prepuščeno otroški ustvarjalnosti in domišljiji.

Težavnostna stopnja sestavljanja: 1 – enostavno

Priporočena starost: 5+

Vsebina: 194 delov

Velikost škatle: 290x440x90 mm

Teža pošiljke: 2.83 kg

Znak CE – pri izdelavi igrač so bile upoštevane vse varnostne zahteve, ki veljajo za Evropsko unijo

Poglej podobne izdelke

LESENE KOCKE FANTAZIJA, 168 kosov

LESENE KOCKE FANTAZIJA, 168 kosov

49,90 €
VARIO VELIKI PAKET, 209 kosov

VARIO VELIKI PAKET, 209 kosov

74,90 €
VARIO KOVČEK, 91 kosov

VARIO KOVČEK, 91 kosov

49,90 €
 
Magento Themes and Magento Extensions by 9magentothemes.com