VITKI IN ZDRAVI

Dobavljivost: na zalogi

24,99 €

19,99 €

Kratek opis

Odvrži odvečne kilograme in pomarančasto kožo ter izboljšaj svoje zdravje s knjigo VITKI in ZDRAVI. VITKI in ZDRAVI je knjiga z nasveti za vitkost in zdravje, 4-tedenskim jedilnikom ter zdravimi in polnovrednimi recepti, ki bodo tvoje telo vsakodnevno okrepili z vsemi hranilnimi snovmi, ki jih potrebuješ. Poleg doseženega optimalnega zdravja boš tako končno stopil/a odvečne maščobne blazinice in celulit.

VITKI IN ZDRAVI

Opis izdelka

Si vse bolj nezadovoljna/nezadovoljen s svojo postavo? Odvečnimi kilogrami? Celulitom? Si po obrokih utrujen/a, imaš težo v želodcu, napihnjen trebuh, zgago, pline, neredno prebavo? Si velikokrat utrujen/a in brez volje? Imaš povišan ali prenizek krvni pritisk, slab holesterol v krvi, pogoste glavobole in migrene, diabetes, teževe s sklepi, osteoporozo ali drugo bolezen? Velikokrat zboliš, si prehlajen/a, te boli glava… ?

V knjigi Vitki in zdravi boš dobil/a odgovore na vse motnje in preglavice, ki pestijo sodobnega človeka. Avtorica je več let preizkušala vpliv določene hrane na izgubo telesne teže, raven energije in izboljšanje zdravja. Brez stradanja, z upoštevanjem preprostih načel, je izgubila odvečno maščobo, celulit ter izboljšala svoje zdravje. Presenečen/a bi bil/a, če bi vedel/a, da lahko že z manjšimi vsakodnevnimi spremembami v prehrani shujšaš, raztopiš celulit in izboljšaš svoje zdravje.

Najučinkovitejša pot do zdravja, vitkosti in lepote je lastna priprava zdravih in okusnih obrokov. Zakaj ne bi hkrati užival/a v dobrih okusih zdravo pripravljene hrane ter skrbel/a za svoje zdravje in vitko postavo? V knjigi ti avtorica prikaže, da shujšati in živeti zdravo ne pomeni odrekanja okusnim obrokom. Sodobna prehrana, ki vsebuje veliko živalskih beljakovin, škroba, nezdravih maščob, konzervansov, hormonov, antibiotikov in pesticidov ter zdravje in vitkost, ne gresta z roko v roki. V knjigi je predstavljena umetnost in užitek priprave hrane, ki bo tvojemu telesu prinesla energijo, optimalno zdravje, vitkost in naravno lepoto. Majhne spremembe pri prehrani bodo izboljšale tvoje zdravje ter zmanjšale tvojo konfekcijsko številko!

Več informacij o knjigi najdeš TUKAJ.

VSEBINA KNJIGE

- SKRIVNOSTI VITKOSTI in ZDRAVJA

- 4-TEDENSKI JEDILNIK s pomočjo katerega boš izgubil/a odvečne kilograme, raztopila celulit in izboljšal/a svoje zdravje

- 50 RECEPTOV za pripravo zdravih in okusnih obrokov (tudi sladic, ki si jih lahko privoščiš brez slabe vesti), kjer so upoštevana načela pravilnega kombiniranja v obroku

LASTNOSTI KNJIGE

  • Naslov knjige: Vitki in Zdravi
  • Avtorica: Suzana Fridl
  • ISBN/EAN: 978-961-93287-1-2
  • Jezik: slovenski
  • Leto izida: julij 2012
  • Število strani: 212
  • Format: 14,8 x 21 cm (A5), mehka vezava, barvne fotografije
  • Žanr: priročnik
  • Založnik: Sanus, Suzana Fridl s.p.
  • Avtorske pravice: Sanus, Suzana Fridl s.p.

 

Magento Themes and Magento Extensions by 9magentothemes.com