Najpogostejša vprašanja

Kdaj prejmem paket, če naročim danes?

Če naročiš danes do 12. ure dobiš paket v dveh delovnih dneh. V primeru, da naročiš paket po 12. uri dobiš paket v treh delovnih dneh.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja znašajo 3.5 €, če nakup znaša manj kot 30 €. Pri skupnem nakupu med 30 do 59,99 €, plačaš manj kot polovico poštnine, to je 1.5 €. Pri skupnem nakupu nad 60 € je poštnina brezplačna.

Kako plačam paket?

Na izbiro imaš dve plačilni metodi:

- Plačilo po povzetju. Paket ti na dom prinese poštar, kateremu poravnaš celotni znesek vrednosti paketa. Če te takrat ni doma, ti bo poštar pustil obvestilo s katerim lahko paket prevzameš na svoji pošti. Paket te bo čakal na pošti 15 dni. Pri plačilu po povzetju ti bo pošta Slovenije zaračunala dodatnih 0,98 €. To je strošek provizije za plačilo z odkupnino.

- Plačilo po predračunu. V najkrajšem možnem času ti bomo poslali podatke za nakazilo in predračun na tvoj e-naslov. Paket ti bomo poslali po plačilo predračuna v dveh delovnih dneh.

Opomba: Po predračunu se plačajo vsi gospodinjski aparati (sokovniki, blenderji, dehidratorji… in njihova oprema). Prav tako se po predračunu plača nakup, ki v skupni vrednosti presega 100 €.

Lahko paket osebno prevzamem?

Seveda, paket lahko kadarkoli osebno prevzamete na naslednjem naslovu: Finžgarjeva ulica 3, 2251 Ptuj. O prevzemu paketa nas predhodno obvestite na suzana@sanus.si ali 041 654 251.

Kako kupim izdelke?

Izdelek, ki ti je všeč, dodaš v košarico. Za tem se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in paket bo kmalu pri tebi. Naročilo lahko oddaš tudi preko telefona na telefonski številki 041 654 251.

Ne vem, kateri izdelek bi potreboval/a za rešitev moje težave, za nego mojega telesa… Mi lahko svetujete?

Seveda, in to z veseljem. Čeprav se trudimo, da so izdelki opisani čim boljše ter podajamo v spletni trgovini ter tudi v naši brezplačni e-knjigi veliko nasvetov, nas lahko pokličeš na 041 654 251 ali pišeš na suzana@sanus.si. Na e-pošto ti bomo odgovorili v 24-ih urah. Z veseljem ti bomo pomagali in svetovali tudi po nakupu.

Kdaj dobim darilo?

Darilo, to je knjiga Zdravo hujšanje je naravno hujšanje, dobiš pri nakupu nad 150 €. Če to knjigo že imaš, nas obvesti in podarili ti bomo knjigo Vitki in zdravi.