Naše obljube

Z razliko od politikov, mi držimo svoje obljube. Imamo jih kar osem:

1. Hitra obravnava tvojega naročila.

Izdelke, ki bodo naročeni do 12. ure, ti bomo poslali najkasneje v dveh delovnih dneh. Naročila, ki bodo oddana po 12. uri pa v treh delovnih dneh.

2. Izključno kvalitetni in originalni izdelki.

Popolnoma vse izdelke dobimo neposredno od uradnih zastopnikov za določeno blagovno znamko.

V trgovini imamo samo kakovostne izdelke. Večina izdelkov ima ustrezne bio certifikate. Pri uvršanju izdelkov v prodajni asortiman nas vodijo naslednji kriteriji:

- izdelek je kakovosten

- izdelek ima ustrezen bio certifikat oz. je naravi in zdravju prijazen

- izdelek tudi sami uporabljamo (oz. bi ga uporabljali, če bi ga potrebovali)

3. Brezplačni nasveti in pomoč.

Z e-knjigo Skrivnosti vitkosti in zdravja ti podajamo brezplačne smernice do zdravja, vitkosti in lepote. Prav tako ti svetujemo in pomagamo brezplačno na naši Facebook strani, e-naslovu suzana@sanus.si ter na telefonski številki 041 654 251.

4. Preprost nakup in plačilo.

Nakup poteka zelo preprosto. Izbrane izdelke oddaš v košarico, izpolniš podatke za dostavo, plačaš pa šele poštarju, ki ti prinese tvoj paket. Izdelke lahko plačaš tudi po predračunu.

5. Nizki stroški poštnine.

V primerjavi z drugimi spletnimi trgovinami imamo najcenejšo poštnino. Stroški pošiljanja znašajo 3.5 €, če nakup znaša manj kot 30 €. Pri skupnem nakupu med 30 do 59,99 €, plačaš celo manj kot polovico poštnine, to je 1.5 €. Pri skupnem nakupu nad 60 € je poštnina brezplačna.

6. Prijazne cene in popusti.

Prizadevamo si za kvalitetne izdelke po prijaznih in dostopnih cenah

7. In to še ni vse. Za nakup nad 150 € te obdarimo!

Če bo tvoje naročilo znašalo 150 € ali več ti bomo podarili knjigo Zdravo hujšanje je naravno hujšanje. V primeru, da to knjigo že imaš, nas obvesti in podarili ti bomo knjigo Vitki in Zdravi.

8. Vedno smo prijazni do svojih strank!

Če ga bomo nevede kaj polomili ti bomo z veseljem poslali opravičilo in darilce. Smo zanesljivi in želimo, da nam zaupate.