Prvič pri nas

Dobrodošla/dobrodošel med nami! Moje ime je Suzana :) Veseli me, da si obiskal(a) našo spletno trgovino. Želim si, da se pri nas počutiš udobno in domače, zato si vzemi nekaj trenutkov, da ti predstavim delovanje spletne trgovine, našo ekipo in vrednote, ki nas vodijo.

Vizija in cilji podjetja

Spletna trgovina SANUS (lat. beseda za celostno zdravje) je nastala z namenom, da ti na enem mestu ponudimo najboljše izdelke in storitve za zdravje, vitkost in lepoto. In kar je najpomembneje… Želimo ti ponuditi praktične informacije in nasvete o uporabi teh izdelkov in storitev ter nasvete za kakovostno in zdravo življenje.

Naše vrednote:

- ozaveščanje o možnosti doseganja optimalnega zdravja, to je stanja brez bolezni (od resnih degenerativnih bolezni do prehladov, virusnih obolenj, prebavnih težav, menstruacijskih težav in drugih nevšečnostih, ki so v današnjem času postale nekaj samoumevnega) z upoštevanjem naravnih zakonitosti telesa brez uporabe zdravil, ki dodatno zastrupljajo organizem

- ozaveščanje in svetovanje o upoštevanju naravnih zakonitosti prehranjevanja, ki prinašajo vitkost, naravno lepoto in zdravje

- ozaveščanje o pomenu skrbi za okolje ter pomenu ohranjanja narave za dobrobit in zdravje človeka ter živali

V podjetju SANUS smo si zadali nalogo, da ozaveščamo in pomagamo posameznikom ter njihovim družinam živeti zdravo in kakovostno življenje. Informacije in nasvete, ki jih najdeš tako v knjigah, ki so bile izdane v okviru podjetja – to sta Zdravo hujšanje je naravno hujšanje ter Vitki in zdravi – kot v brezplačni e-knjigi, ki si jo lahko popolnoma brezplačno preneseš TUKAJ, želimo obogatiti z bogatim naborom izdelkom, ki bodo doprinesli k tvojemu zdravemu načinu življenja.

Prodajamo samo kakovostne in originalne izdelke

V trgovini imamo samo kakovostne izdelke. Večina izdelkov ima ustrezne bio certifikate. Pri uvršanju izdelkov v prodajni asortiman nas vodijo naslednji kriteriji:

- izdelek je kakovosten

- izdelek ima ustrezen bio certifikat oz. je naravi in zdravju prijazen

- izdelek tudi sami uporabljamo (oz. bi ga uporabljali, če bi ga potrebovali)

Potrebuješ nasvet?

Pokliči me in z veseljem ti bom svetovala ter priporočala tisto, kar je najboljše za tvoje zdravje. Tudi če je ta stvar popolnoma brezplačna ti bom z veseljem svetovala in pomagala J Tukaj lahko spoznaš tudi mene, mojo zgodbo in moje dosedanje delo.

Tako kot je potrebna sinergija v naravi, družbi kot v našem telesu tudi naša ekipa deluje v čisti sinergiji. Klikni tukaj in spoznaj celotno ekipo, ki se trudi za najboljšo in najprijaznejšo spletno trgovino.

Upam, da boš v našem asortimanu izdelkov, našla/našel izdelke, ki so dobri za tvoje zdravje in zdravje tvoje družine. Če kateri izdelek pogrešaš, pa nas o tem obvesti na e-naslov suzana@sanus.si ali nas pokliči na 041 654 251. Prav tako bomo veseli dodatnih vprašanj, spodbud, pohval, graj…